Cautare

1658 de rezultate pentru "cuvinte latinesti" (3.27 secunde)
El a avut cuvinte dure si pentru incapatanarea unor partide mici, extraparlamentare in a bloca incercarile PPCD de reconstruire a miscarii crestin democrate si populare din Romania.
Cand am avut acest schimb de cuvinte, era o imensa tensiune in PSD. Pierdusem puterea, partidul era in framantare, exista o imensa energie negativa care clocotea in partid“, a spus Geoana.
Agentii de bursa schimba câteva cuvinte între ei: "Este peste pretul matematic". Aflu ca în urma cu o zi s-a închis la 0,88 lei pe actiune - pret matematic, apoi s-a deschis la 0,9 lei.
Afisele tiparite de Eckstein il arata pe acesta alaturi de presedintele ales al SUA, Barack Obama, de Mona Lisa, de compozitorul Wolfgang Amadeus Mozart si de cantareata Madonna si au mesajul "Voteaza omul, nu poza de grup", ultimele patru cuvinte fiind de culoare portocalie.
Am ramas fara cuvinte. Între timp, am mai achitat catre SNLO 1,4 milioane de lei. Noi nu suntem de acord cu asa ceva.
În termeni economici, s-ar chema concurenta neloiala, cuvinte mult prea dure pentru cultivatorii simpli de legume. Înainte existau solarii si sere mult mai bine organizate, dar si centre de desfacere, acele aprozare de unde se cumparau produse autohtone.
Dupa ce senatorii au demonstrat ca la ei treaba se mai urneste, aproband cateva legi despre care insa nu au habar (cu alte cuvinte, au votat doar ca sa nu se spuna ca nu voteaza), deputatii au aratat ca se intalnesc in Parlament doar ca sa se certe.
Cu alte cuvinte, democratul sustine ca Viorel Stanca a facut acele "presiuni" asupra unor colegi de partid, din considerentul potrivit caruia "cine nu-i cu mine, este imporiva mea".
Asta, in cateva cuvinte, pentru ca as vrea sa castigam mult timp pentru discutii, sa lasam cat mai mult timp discutiilor.
Nu-mi fac iluzii si nici planuri in care sa incapa cuvinte precum "mai bine" sau "mai rau". Dar simt de ceva vreme ca e momentul pentru o noua provocare pe care inteleg sa mi-o asum dincolo de calcule financiare sau doctrinare.
Nu-mi fac iluzii si nici planuri in care sa incapa cuvinte precum 'mai bine' sau 'mai rau'. Dar simt de ceva vreme ca e momentul pentru o noua provocare pe care inteleg sa mi-o asum dincolo de calcule financiare sau doctrinare.
Atunci cand, nu are rost sa ne mai ascundem dupa cuvinte, iti indemni cetatenii sa isi paraseasca tara, tu trebuie sa pleci, nu ei.
Cu alte cuvinte, liderul PIN da de inteles ca partidul al carui lider este nu doreste sa aduca in randurile sale oportunisti politici.
Cu alte cuvinte, chiar daca presedintelui Organizatiei Judetene a PD Constanta, deputatul Stelian Dutu, nu ii convine situatia, acesta trebuie sa se impace cu gandul ca Laurentiu Mironescu este bine-mersi pe functie.
Cu alte cuvinte, acum ar fi momentul ca autoritatile romane sa elaboreze ele insele o strategie de dezvoltare ... Peter Harrold:
Cu alte cuvinte, conduce o serie de proiecte de responsabilitate sociala lansate sub umbre­la companiei petroliere. Are doi copii, Maria (10 ani) si Vlad (16 ani).
Cu alte cuvinte, ce as fi indemnat sa decupez, ca semnificativ, nu neaparat demonstrativ, din . Sunt dator cu o rectificare:
Acestea ar fi in doar cateva cuvinte, liniile de forta ale emisiunilor difuzate in cei 50 de ani de existenta a programului in limba romana.
Sustinerea unor „interese de grup“, „lipsa de maturitate politica si pricepere administrativa“ sunt alte cuvinte prin care democratii bacauani il caracterizeaza in respectivul comunicat pe „primarul-presedinte al PNL, cel care a instalat pe scaunele puterii locale colegi de la fostul PUR, oameni depasiti si covarsiti de greutatea functiilor, dar cu ochii atintiti spre castiguri personale“.
Nici o gimnasta nu a facut un astfel de gest. Nici nu mai am cuvinte", a spus, intr-un tarziu, Bellu.
google-analytics.com